Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Verklarende woordenlijst / Wat is een Wavefront CustomVue ooglaserbehandeling?

Wat is een Wavefront CustomVue ooglaserbehandeling?

Wavefront is een geavanceerde methode die uw ogen volledig analyseert. De oogarts kan u aanraden een wavefront optie bij uw ooglaserbehandeling in te sluiten.

Wavefront CustomVue staat voor een gepersonaliseerde behandeling. Zelfs de kleinste oogafwijkingen worden door deze methode in kaart gebracht en voor de behandeling in de laser ingesteld. Hierdoor is de kans op complicaties nog kleiner dan normaal gesproken het geval is. Het resultaat van deze ooglaserbehandeling is van een nog hogere kwaliteit.

Met de WaveFront methode (ook wel bekend als de PTA, Zyoptix of Eagle Eye methode) wordt getracht om niet alleen uw sterkte te verbeteren maar ook om uw huidige zicht te verbeteren. Ogen hebben vaak minuscule afwijkingen (imperfecties) die niet door een bril of contactlenzen gecorrigeerd worden. De oogafwijking wordt heel nauwkeurig gemeten en behandeld. Met de WaveFront methode kan de chirurg 200 verschillende locaties in uw oog individueel behandelen met behulp van laserstralen die twee keer dunner zijn en krachtiger dan normale ooglaserapparatuur. Het resultaat na een gepersonaliseerde behandeling is dat u veel nog scherper dan voorheen met bril of contactlenzen kunt zien. Bij deze aanpak wordt de behandeling volledig gepersonaliseerd op uw situatie.

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.