Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Verklarende woordenlijst / Voordelen ooglaseren

Voordelen ooglaseren

Het ooglaseren is een techniek die in de laatste jaren een snelle ontwikkeling heeft doorgemaakt. Tussen de eerst uitgevoerde en de tegenwoordig uitgevoerde ooglaserbehandelingen kunnen we een groot verschil van kwaliteit en verbetering van veiligheid waarnemen. De voordelen die de ooglaserbehandelingen ons bieden willen we in dit artikel nader toelichten.

Wanneer kan een ooglaserbehandeling voordeel voor u bieden?

Omdat er veel verschillende ooglaserbehandelingen aangeboden worden, is het van groot belang voor u dat er een juiste keuze wordt gemaakt met betrekking tot de behandeling die het meest geschikt is voor u. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, bepaald de arts door middel van een zeer uitgebreid medisch vooronderzoek. Bent u onzeker over de beslissing of voelt u zich niet zeker over de kwaliteiten van de oogarts, dan raden we u aan om zeker een andere oogarts te bezoeken. Wanneer u met een vertrouwd gevoel de operatie ondergaat bij een gekwalificeerde oogarts, kunt u de volgende voordelen trekken uit de ooglaserbehandeling:

Voordelen ooglaserbehandeling

De meest voorkomende reden voor een ooglaserbehandeling is het verlost willen zijn van bril/ lenzen. Wilt u ook s’ochtends wakker worden en meteen kunnen zien, en sporten zonder rekening te houden met uw bril? Dan is het ondergaan van een ooglaserbehandeling voor u een zeer goede keuze. Een snel herstel en onmiddellijke resultaten zijn grote voordelen van deze behandeling. De ingreep duurt slechts een aantal minuten (samen met de voorbereiding en de voltooiing van de operatie duurt het zo’n half uur) en is hoofdzakelijk pijnloos. Het laseren van beiden ogen kan bovendien op dezelfde dag gebeuren en het is niet noodzakelijk om in het ziekenhuis te blijven. Een korte poliklinische ingreep die voor altijd uw leven zal veranderen, wat wilt u nog meer?

Tenslotte

De risico’s op complicaties bij refractieve ingrepen zijn heel klein en mochten ze voorkomen dan zijn ze gewoonlijk eenvoudig te verhelpen. Het is belangrijk dat het vooronderzoek zorgvuldig gedaan wordt en dat u behandeld wordt door een arts die vakkundig is en zijn beroep uitoefent met behulp van moderne apparatuur. De risico’s zijn niet groter dan het langdurig dragen van een bril of contactlenzen. Contactlenzen kunnen bij langdurig gebruik schade toebrengen aan het hoornvlies. Daarbij is het ondergaan van een ooglaserbehandeling voordeliger wanneer we op lange termijn kijken.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor ooglaseren? Wanneer u dit formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.