Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Verklarende woordenlijst / Ooglaseren criteria en contra-indicaties

Ooglaseren criteria en contra-indicaties

Criteria voor een ooglaserbehandeling

Niet iedereen komt in aanmerking voor ooglaseren. Voor een ooglaser behandeling dient u minimaal aan de volgende criteria te voldoen:

Ooglaser vooronderzoek

Wilt u weten of u in aanmerking komt? Een uitgebreid vooronderzoek geeft duidelijkheid.

Uitgebreid vooronderzoek

Een uitgebreid vooronderzoek geeft u de volledige zekerheid omtrent uw geschiktheid voor een ooglaserbehandeling. Het uitgebreide ooglaser vooronderzoek duurt ongeveer 120 minuten en wordt (deels) uitgevoerd door de oogarts zelf. U krijgt tijdens dit onderzoek pupilverwijdende druppels toegediend. Wij raden dan ook af om zelf naar huis te rijden na het onderzoek. Na het uitgebreide ooglaser vooronderzoek weet u direct of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. U kunt uw ooglaserbehandeling plannen!

Quickscan

Bij Ooglaserselect kunt u een vrijblijvend en gratis quickscan ondergaan. Dit slechts 20 minuten durende onderzoek, test uw geschiktheid voor ooglaseren. Uw ogen worden op hoofdlijnen onderzocht en u verkrijgt ongeveer 80% zekerheid of de ooglaserbehandeling bij u doorgang kan vinden. U kunt gewoon tot op het moment van de quickscan uw lenzen dragen en na afloop zelfstandig naar huis rijden. Indien u de ooglaserbehandeling wilt laten uitvoeren zal alsnog een uitgebreid vooronderzoek noodzakelijk zijn.

Ooglaseren en ziektes

Er zijn een aantal ziektes die contra-indicaties opleveren voor ooglaseren. Uiteraard is het van uiterst belang dat de ooglaserbehandeling veilig zal zijn voor uw gezondheid en de gezondheid van uw ogen. Zo zal de oogarts in geval van bijvoorbeeld reumatoide artritis, bepaalde vormen van suikerziekte of psoriasis geen ooglaserbehandeling uitvoeren.

Bij de volgende aandoeningen kunt u wel aan het ooglaser vooronderzoek deelnemen: hooikoorts, hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, hart- en vaatziektes en eerdere oogoperaties. Bij twijfel over een ziekte of medicijngebruik is het altijd raadzaam de oogarts te raadplegen.

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.