Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Verklarende woordenlijst / Lasek ooglaseren

Lasek ooglaseren

Omdat geen oog gelijk is, bestaan er verschillende ooglaserbehandelingen. De oogarts kiest altijd voor de methode die bij u het beste resultaat zal bereiken. Het is mogelijk dat de oogarts in uw geval de Lasek methode adviseert. Er zijn verschillende redenen om een Lasek behandeling uit te voeren, bijvoorbeeld als u een te dun hoornvlies heeft.

Wanneer een lasek ooglaserbehandeling?

Lasek is een ooglasermethode die toegepast wordt wanneer een EPI-Lasik behandeling niet mogelijk is of niet geadviseerd wordt. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:

De ooglaserbehandeling

Bij de Lasek ooglaserbehandeling wordt de bovenste epitheellaag van het hoornvlies met alcohol losgeweekt en opzij geschoven, hierna wordt het oog in 6 seconden met de VISX Star S4 ooglaser gelaserd. Na het laseren wordt de epitheellaag weer teruggerold en wordt direct het andere oog behandeld.

Na de ooglaserbehandeling

Na de Lasek operatie wordt een contactlens (zonder sterkte) op het oog geplaatst, hierdoor kan het oog sneller herstellen. Deze lens wordt na vier dagen verwijderd. Omdat de operatie aan de oppervlakte van het hoornvlies plaatsvindt, wordt deze als pijnlijker ervaren dan de EPI-Lasik operatie. De pijn die gewoonlijk twee uur na de operatie komt opzetten, is vooral te voelen op de tweede en derde dag. Daarna zullen de klachten verdwijnen. Een schemerige kamer, een donkere zonnebril en pijnstillers (geen penicilline!) geven verlichting. U krijgt, net zoals na de EPI-Lasik behandeling, een druppelschema mee.

 

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.