Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Ooglaseren nieuws / Vergoeding ooglaseren bij zorgverzekeraars

Vergoeding ooglaseren bij zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars geven u een eenmalige vergoeding voor de kosten van een ooglaserbehandeling. Als u overweegt om een ooglaserbehandeling te laten uitvoeren is het interessant om te kijken welke zorgverzekeraar u tegemoet komt in de kosten.

De Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding aan voor ooglaseren, maar stellen daar ook een aantal eisen tegenover. Bij enkele zorgverzekeraars is het een voorwaarde dat de behandeling als medisch noodzakelijk wordt gezien. Ooglaseren wordt in principe niet gezien als medisch noodzakelijk. Er wordt vanuit gegaan dat u ook functioneert zonder dat de ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd. Mocht een ooglaserbehandeling wel medisch noodzakelijk zijn, dan is er een verklaring van de oogarts nodig.

Prijsafspraken

Veel zorgverzekeraars hebben speciale afspraken gemaakt met bepaalde ooglaserklinieken. Het is van belang dat u let op de totale kosten. Als u via uw zorgverzekeraar € 200,- per oog vergoed krijgt bij een geselecteerde kliniek en de totale kosten komen neer op € 3.500,-; dan kunt u beter de prijzen goed vergelijken met die van Ooglaserselect. Wij hanteren immers altijd een zeer gunstig tarief.

Op onze website vindt u meer informatie over de prijzen van ooglaserbehandelingen. Wanneer u met ons in contact wilt komen, maak dan gebruik van het contactformulier

(Bron: Ooglaserplein)

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.