Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Ooglaseren nieuws / Ooglaseren goede vervanger van bril en lenzen

Ooglaseren goede vervanger van bril en lenzen

Ooglaseren goede vervanger van bril en lenzen

Een ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat u minimaal net zo scherp ziet als met een bril of lenzen, alleen dan zonder deze te hoeven dragen.

U bent niet langer afhankelijk van een hulpmiddel. U ziet direct scherp, als u wakker wordt, tijdens het sporten en zwemmen. U hoeft nergens meer rekening mee te houden. Daarnaast biedt een ooglaserbehandeling nog een aantal extra voordelen. Zo kan het verschil in sterkte tussen beide ogen verholpen worden, waardoor u een eenduidig beeld ziet.

Indien u grote afwijkingen heeft kan dit bij een bril gepaard gaan met grote beeldvorming en gezichtsveldbeperking. Dit wordt met een ooglaserbehandeling verholpen. Ook kunnen specifieke eigenschappen die uw gezichtsvermogen beperken, gecorrigeerd worden met een ooglaserbehandeling, waardoor er beperkingen kunnen worden weggenomen die met een bril of lenzen niet worden weggenomen.

Wat zijn nu eigenlijk de risico’s van een ooglaserbehandeling?

De risico’s van een ooglaserbehandeling zijn nihil. Een ooglaserbehandeling is geen behandeling met medische noodzaak. Het is voor u natuurlijk heerlijk om 24/7 scherp te kunnen zien, maar u kunt ook prima functioneren zonder een ooglaserbehandeling te ondergaan en een bril of lenzen te blijven dragen. Omdat er geen medische noodzaak is, is juist de veiligheid van een dergelijke behandeling extreem van belang. Mochten er wezenlijke risico’s gepaard gaan bij een dergelijke behandeling dat zouden ze niet uitgevoerd worden.

Er is natuurlijk altijd een kans op complicaties. Meestal zijn deze complicaties makkelijk te verhelpen. Hierbij kan gedacht worden aan plooivorming in de flap. Dit kan ontstaan door te wrijven in het oog en kan meestal verholpen worden door middel van “flapspoelen”. Omdat er na afloop van een behandeling altijd een aantal nacontroles zijn, kan een complicatie direct opgemerkt en behandeld worden. Als er sprake is van een complicatie zal deze over het algemeen binnen 24 uur na de ooglaser behandeling ontstaan. In de daaropvolgende weken, maanden en jaren zijn complicaties zo goed als uitgesloten. Ooglaseren op langer termijn is veilig en effectief, zo blijkt ook uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

Wilt u uw ogen laten laseren? Boek dan een vooronderzoek en kom er achter of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren.

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.