Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Ooglaseren nieuws / Extreme daling nabehandelingen bij ooglaseren

Extreme daling nabehandelingen bij ooglaseren

De kans op een nabehandeling voor een overcorrectie is de afgelopen jaren extreem afgenomen. Voorheen was het percentage nabehandelingen voor overcorrectie 22%. Tegenwoordig is dit percentage gedaald naar slechts 2,8%. Dit blijkt uit het promotie onderzoek aan de Universiteit van Amsterdam door Ruth Lapid- Gortzak.

Overcorrectie meest voorkomende complicatie

Uit het onderzoek blijkt dat overcorrectie de meest voorkomende complicatie is. Een daling in deze meest voorkomende complicatie betekent logischerwijs een daling in het algehele aantal complicaties bij ooglaseren. Maar wat is overcorrectie precies? Overcorrectie komt met name voor bij zeer hoge afwijkingen. Door overcorrectie wordt het oog iets verziend. In veel gevallen trekt de overcorrectie in de weken en maanden na de behandeling bij, en stabiliseert het zich op de juiste sterkte. In de gevallen waarbij dit niet gebeurt blijft er een reststerkte over. Een nabehandeling biedt, indien mogelijk, uitkomst.

Ooglaseren nog preciezer

De extreme daling van nabehandelingen wordt toegeschreven aan de verbeteringen in de nauwkeurigheid van ooglaserbehandelingen. Ook voor Ooglaserselect is de precisie in de behandeling een belangrijk aandachtspunt. Door middel van zorgvuldig gekozen behandelmethode en ooglaserapparatuur zijn garantie voor de best mogelijke precisie voor ooglaseren. Hierdoor ligt het herbehandelingspercentage bij Ooglaserselect veel lager dan het gemiddelde; namelijk onder de 2%!

Bent u geinteresseerd in ooglaseren bij Ooglaserselect? Meld u dan aan voor een uitgebreid vooronderzoek en kom erachter of u in aanmerking komt voor ooglaseren en voor onze eindejaarsactie.

Bron: UVA

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.