Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren / Lasek ooglaseren

Lasek ooglaseren

Omdat geen oog gelijk is, zijn er verschillende ooglaserbehande- lingen. De oogarts kiest altijd voor de methode die bij u het beste resultaat zal geven.

Wanneer een Lasek ooglaserbehandeling?

Lasek is een ooglasermethode die toegepast wordt wanneer een IntraLasik ooglaserbehandeling niet mogelijk is of niet geadviseerd wordt. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:

Lasek ooglaserenDe ooglaserbehandeling

Bij de Lasek ooglaserbehandeling wordt de bovenste epitheellaag van het hoornvlies met alcohol losgeweekt en opzij geschoven, hierna wordt het oog in 6 seconden met de ooglaser gelaserd. Na het laseren wordt de flap weer teruggeplaatst en wordt direct het andere oog behandeld.

Na de ooglaserbehandeling

Na de Lasek operatie wordt een contactlens (zonder sterkte) op het oog geplaatst, hierdoor kan het oog sneller herstellen. Deze lens wordt na vier dagen verwijderd. Omdat de operatie aan de oppervlakte van het hoornvlies plaatsvindt, wordt deze als pijnlijker ervaren dan de IntraLasik Femtosecond behandeling. De pijn die gewoonlijk twee uur na de operatie komt opzetten, is vooral te voelen op de tweede en derde dag. Daarna zullen de klachten verdwijnen. Een schemerige kamer, een donkere zonnebril en pijnstillers (geen penicilline!) geven verlichting. U krijgt, net zoals na de IntraLasik Femtosecond behandeling, een druppelschema mee.

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.