Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?

* Verplicht veld
Home / Ooglaseren

Ooglaseren

's Ochtends opstaan zonder lenzen? Onverwachts een duik in het zwembad? Sporten zonder bril?

OoglaserenDit hoeft niet langer bij een droom te blijven! Een ooglaserbehandeling kan u op een veilige manier van uw bril of lenzen afhelpen.

Een ooglaserbehandeling middels de IntraLasik Femtosecond methode is uiterst veilig en comfortabel en kan tegen een scherpe prijs.

Is ooglaseren iets voor mij?

Ooglaseren is geschikt voor iedereen met een oogsterkte tussen de -11 en +6. De meeste mensen kiezen voor een ooglaserbehandeling omdat zij hun bril of lenzen zat zijn. Ze willen ‘s ochtends opstaan en direct goed zicht hebben, kunnen sporten zonder lenzen en naar een feest gaan zonder die vervelende bril weer op te moeten zetten.

Herkent u zich hierin?

Dan is een ooglaserbehandeling de perfecte oplossing voor u! Het resultaat van de ooglaserbehandeling wordt ervaren als een ultiem gevoel van vrijheid.

Uitgebreid ooglaser vooronderzoek

Om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling is een uitgebreid ooglaser vooronderzoek noodzakelijk. Tijdens een vooronderzoek worden diverse metingen gedaan om te bepalen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en welke behandeling het beste bij uw ogen past.

Zijn mijn ogen echt in goede handen?

Naast de veiligste IntraLasik Femtosecond methode is het belangrijk dat de ooglaserapparatuur aan alle eisen voldoet en dus ook regelmatig gecontroleerd wordt. De oogarts dient voldoende ervaring te hebben met ooglaserbehandelingen maar vooral ook met de specifieke methode IntraLasik Femtosecond.

 

http://www.ooglaser-select.nl/boek-nu-een-vooronderzoek/

Cookies | Disclaimer | Partners | Site map

© 2012 Ooglaser-Select.nl. All rights reserved.